تاريخ : جمعه هجدهم شهریور 1390 | 15:47 | نویسنده : نگار

دوستان عزیز...

این وب آماده پاسخگویی به سوالات شما از طریق منابع معتبر می باشد لذا برای دانستن مشکلات خود و همچنین سوالات خویش آن ها را با ما در میان بگذارید.

"" انجمن دانشجویان پرستاری و مامایی ""

 




تاريخ : سه شنبه هفتم مرداد 1393 | 12:26 | نویسنده : سیما
حمید عزیز

میل جنسی شما کاهش پیدا کرده و من فکر میکنم ک موقتی باشه.

در رابطه زناشویی ، نزدیکی یکی از مهم ترین کارهاست و اگر نیاز های دوطرف براورده نشه ممکنه که به جدایی بی انجامه

بهتره به نظر من حتما به یک مشاور مراجعه کنی.



تاريخ : شنبه بیست و هشتم تیر 1393 | 15:1 | نویسنده : سیما
مهرناز جان

این خودارضایی نیست و غسلی احتیاج نداره ولی برای جلوگیری از از قارچ بهتره لباس زیرتو روزانه عوض کنی.

....................................................

armain021 جان

من در این مورد اطلاعاتی ندارم ولی بهتره به پزشک مراجعه کنی.



تاريخ : چهارشنبه بیست و پنجم تیر 1393 | 11:37 | نویسنده : سیما
اکواریوم عزیز

این حالت ئر اکثر دختران طبیعیه و چیز خاصی نیست که بخای نکران شی.

به نظر من لزومی نداره که به کسی چیزی بگی.

...................................................

عسل جان

به اون رابطه میگن رابطه اورال و خیلی هم برای بدن مضر و خطرناکه.

...................................................

شبح سیاه عزیز

این انحراف در همه مردان وجود داره

...................................................

سارا جان

سوالاتو توی قسمت نطرات بپرس

...................................................

mahsa جان

شما تا حدودی میل جنسیت رو از دست دادی و حتی ممکنه در آینده و در زندگی زناشویی برات مشکل پیش بیاد.

بهتره مواد غذایی پروتئیت دار مصرف کنی و زیر نظر پزشک قرص های کلسیم و آهن مصرف کنی



تاريخ : شنبه بیست و یکم تیر 1393 | 14:29 | نویسنده : سیما
محبوبه جان

این موضوع مسئله مهمیه چرا که خودت به زیاد شدنش دامن میزنی.

فقط کافیه که بدونی برای بدنت چ ضررهایی داره ، البته میدونم که واقعا کنار اومدن باش سخته ولی باید آینده رو در نظر بگیری.

................................................

Sahar عزیز

احتمال همین موضوع یکی از دلایله ولی من نمیتونم نظر قطعی بدم.

.................................................

پسر عزیز

اون طبیعیه و نیازی به غسل نداره.



تاريخ : پنجشنبه نوزدهم تیر 1393 | 12:16 | نویسنده : سیما
سحر عزیز

احتمال اینکه دلیلش بکارت باشه خیلی خیلی کمه.

آزمایش بخاطر اطمینان حاصل کردن از اوضاع بدنت خوبه همچنین ممکنه خدایی نکرده یه سری مشکلاتی پیش اومده باشه ک با آزمایش مشخص میشه.



تاريخ : چهارشنبه هجدهم تیر 1393 | 14:17 | نویسنده : سیما
Sahar جان.

احنمالا شما تو اون لحظه پریود شدی.

ولی بهتره ک ی آزمایش بدی.

...................................................

masooud عزیز

این درد طبیعیه و ماده کمکی ای پیشنهاد نمیکنم چون اطمینانی ندارم.

 



تاريخ : دوشنبه شانزدهم تیر 1393 | 13:50 | نویسنده : سیما
شاپرک جان

نه اینکاری ک شما گفتی آسیبی وارد نمیکنه.



تاريخ : سه شنبه دهم تیر 1393 | 22:40 | نویسنده : سیما
شیدا جان

بهت تبریک میگم که میتونی این شرایط رو تحمل کنی.

بهتره هروقت چنین حسی پیدا کردی غسل کنی ولی اگه شرایطش رو نداشتی این موضوع با توجه به اصل استصحاب ابقا میشه و مستونی نماز بخونی.

..................................................

شایا عزیز

آسیب رسیدن به مویرگ های نواحی مقعد تا سال ها باقی میمونه و امکان تشخیص این موضوع هست.

..................................................

نگران جان

این موضوع خیلی خیلی حساس و مهمه.

به نظر من حتما با یک مشاور که تخصصی در این رشته داره مشورت کن و فرزندت رو تحت درمان و کنترل ذهنی و قدرت نه گفتن قرار بده.

..................................................

کیمیا جان

اگه به مرحله ارگاسم برسی بله محسوب میشه.

..................................................

امید جان

احتمال بارداری خیلی زیاده و خوردن قرص هم احتمال داره ک جلوگیری نکنه

بهتره که حتما زیر نظر پزشک باشه.



تاريخ : پنجشنبه پنجم تیر 1393 | 18:37 | نویسنده : سیما
فرشته جان

اینطور ک گفتی نه امکانش خیلی خیلی کمه

........................................................

تانیا جان

احتمال بارداری هست ولی بهتره برای تشخیص بهتر حتما سونوگرافی بری.



تاريخ : دوشنبه دوم تیر 1393 | 12:26 | نویسنده : سیما
شبنم جان

شما در سنی هستی که نیاز های جنسیت رو به رشده و مطوئن باش اگه با جنس مخالفی رابطه عاطفی برقرار کنی بدون شک به رابطه جنسی نامشروع یا همون زنا کشیده میشی.

...........................................................

Mahsa جان

این چیزهایی ک گفتی امکانش خیلی خیلی کمه ک ب بکارت آسیب بزنه.

از رابطه اورال گفتی و ذکر نکردی ک دوستت پسره یا دختر.در رابطه اورال با جنس مخالف ک خیلی خطرناکه برای بدن ممکنه ک ب بکارت آسیب وارد شه.

در ضمن بکارت در انتهای واژن قرار داره و من نمیدونم ک فرو کردن زبون اون رو از بین میبره یا نه.

.....................................................

سمیرا جان

بکارت ممکنه در اثر فشار جسمی یا تصادف یا هرچیز دیگه ای آسیب ببینه و گاهی اوقات با خون ریزی همراه نیست.



تاريخ : دوشنبه بیست و ششم خرداد 1393 | 22:35 | نویسنده : سیما
mahsa جان

کارهایی که با دوستتون واسه بزرگیه سینه کردی واسه من عجیبه!!!

ورزش هایی مث ایروبیک اندام رو روی فرم و خوش استیل نگه میداره و البته ممکنه ب بزرگ شدن هم کمک کنه ولی تنها و نسبتا قطعی ترین راهی که برای بزرگ شدن سینه و باسن هست عمل جراحی و تزریق ژله.

..............................................................

raha جان

احتمال ناباروری هست ولی کم ، نگران نباش

..............................................................

hasti جان

این موضوع  ب وراثت هم بستگی داره و ممکنه ک ژن خانوادگی شما ب این صورت باشه.البته رشد در سن شما هنوز هم ادامه داره.

...............................................................

دختر جان

احتمال از بین رفتن بکارت هست ولی خیلی کم.ممکنه خونی که شما مشاهده کردی بخاطر زمان پریود باشه.

 



تاريخ : پنجشنبه پانزدهم خرداد 1393 | 14:30 | نویسنده : سیما
فاطیـ ـ جان

راستش راه حل منطقی ای نیست جز عمل و دوخت بکارت

...................................................

مهسا جان

احتمال آسیب دیدن بکارت شما کمه مخصوصا اینکه از نوع حلقوی هم هست

البته پزشک معالج شماهم توی کارش وارد بوده.



تاريخ : دوشنبه دوازدهم خرداد 1393 | 11:26 | نویسنده : سیما
گل ارا جان

این یه حس کاملا طبیعیه و موردی برای نگرانی نیست.

............................................................

مهرناز عزیز

رابطه دهانی بین زن و شوهر یه رابطه طبیعیه و اینکه شما علاقه ای ب اینکار نداری ممکنه در آینده واست مشکل پیش بیاد



تاريخ : چهارشنبه هفتم خرداد 1393 | 20:36 | نویسنده : سیما
نارین جان

خودارضایی ارثی نیست و ربطی ب وراثت نداره.در ضمن بکارت با چشم قابل رؤیت نیست و با آزمایش مشخص میشه.

.................................................

4444 عزیز

این موضوع گذراست و نباید نگران باشی.



تاريخ : سه شنبه ششم خرداد 1393 | 10:47 | نویسنده : سیما
n عزیز

درک میکنم چی میگی ولی این راه حل مناسبی نیست چون کوتاه مدته . شما بعد از خودارضایی غریزه جنسیت ارضا نمیشه برای مدت کوتاهی ذهنت از اون خالی میشه و بعد از مدت کوتاهی احساس مسکنی ک باید دوباره ارضا شی و خودارضایی میکنی.

شرایط ازدواج هم برات محیا نیست و اگه خدایی نکرده به روابط نامشروع رو بیاری برات پشیمونی ب همراه میاره پس با این که میدونم خیلی سخته ولی بهتره تحمل کنی و سعی کن مدت زمان طولانی ای تنها نباشی.

..................................................

bbbجان

من در موردجراحی بکارت اطلاع چندانی ندارم ولی بهتره ب پزشک جراحت مراجعه کنی.

..................................................

شیرین عزیز

مصرف این قرصا با توجه به مضراتش اصلا فایده ای ندارهس بهتره مصرف نکنی.

..................................................

111 عزیز

این حس شما طبیعی البته از لحاظ روحی خیلی عذاب آوره.راه حلی منطقی وجود نداره بهتره که خودتو از لحاظ روحی با این موضوع یه جورایی کنار بیاری

..................................................

سپهر جان سرمنشا خودارضایی تنهاییه.همونطور که ب n  گفتم بهتره مدت زمان طولانی در جای خلوت تنها نباشی و واسه خودت یه سرگرمیه مناسب پیدا کنی.

..................................................

ساناز جان

شما هنوز با زندگی جدیدت کنار نیومدی و باور نداری ک برای داشتن ی حس خوب در روابط زناشویی اعتماد ب هم و علاقه دوطرفه لازمه.

شما گفتی ک همسرت زودانزالی داره پس بهتره قبل از دخول حتما ب قول معروف با هم معاشقه کنین.

..................................................

ثنا جان

امکان آسیب دیدن بکارت شما به طور قطع وجود نداره.

..................................................

نارین جان

تشخیص بکارت توسط خودفرد واقعا قابل اجرا نیست و نمیتونی با چشم مستقیم اونو ببینی.



تاريخ : جمعه دوم خرداد 1393 | 16:29 | نویسنده : سیما
پرستو جان

من فکر نمیکنم ک بخاطر قرص آهن باشه.بهتره ک حتما ب پزشکت مراجعه کنی و در صورت لزوم خوردن هورمون رو قطع کنی.

................................................

شبنم جان

قارچ در ناحیه تناسلی میتونه خطرناک باشه خیلی کم ممکنه باعث افتادگی رحم بشه.حتما باید به پزشک متخصص پوست مراجعه کنی چون قارچ بدون درمان نیست.

البته باید روزی 2 بار لباس زیرت رو عوض کنی و از مواد شوییده ای استفاده کنی ک برای پوستت ایجاد حساسیت نکنه.

.................................................

نارین جان

تغییر اندازه اون ناحیه زیاد مهم و مشکل ساز نیست.بهتره ب پزشک مراجعه کنی و تااون موقع لباس زیرت رو روزانه چند بار عوض کن و هرروز ناحیه تناسلیت رو با آب بشور



تاريخ : سه شنبه سی ام اردیبهشت 1393 | 11:9 | نویسنده : سیما
نگارین عزیز

این گفته ها تنها بهونه است واسه رابطع مقعدی ک این رابطه بسیار خطرناکه.



  • قالب بلاگفا
  • قالب میهن بلاگ